Just nu söker vi

Fibertekniker

Fibertekniker

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu flera Fibertekniker till Luleå.

Om tjänsten 
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av fiber och installation, men även dig som precis genomfört gymnasial elteknisk/fiberteknisk utbildning eller motsvarande.

Arbetsuppgifter
Som fibertekniker på Install arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Din roll ute i projekten kan vara både som ledande och/ eller deltagande. Du förväntas att säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas och helst överträffas. Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Förläggning av fiber  
  • Inkoppling och blåsning afiber 
  • Skarvning och mätning av fiber 

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas. Meriterande är om du har en elteknisk/fiberteknisk utbildning eller motsvarande.

Du innehar B-körkort och har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Meriterande är om du har god datorvana inom Office 365 och utbildning inom ESA-14.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då med din ansökan!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. 

Ansök här>

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Stefan Karlsson, Projektledare på 070-540 18 09 eller stefan.karlsson@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen