Just nu söker vi

Elektriker

Elektriker

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu flera Elektriker till Piteå.

Om tjänsten
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Placeringsort är Piteå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppdragen är lika varierande som omväxlande och ingen dag är den andra lik. Rollen innebär att du förväntas utföra både servicearbete och projektarbete och säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Gärna kompletterat med ett par års erfarenhet av arbete som elektriker. För tjänsten krävs att du har B-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift samt erfarenhet av att medverka i entreprenadprojekt.
Meriterande är om du har utbildning inom ESA-14, HRL och Heta arbeten. Har du dessutom hög- eller svagströmskompetens är det självklart ett plus.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Känns uppdraget lockande och drömmer du att bli en del av Installs härliga team? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Peter Sundström, verksamhetschef på 070-240 98 73 eller peter.sundstrom@install.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen