Just nu söker vi

Elektriker

Elektriker

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu flera Elektriker till Piteå.

Om tjänsten

Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Placeringsort är Piteå.

Arbetsuppgifter

Uppdragen är lika varierande som omväxlande och ingen dag är den andra lik. Rollen innebär att du förväntas utföra både servicearbete och projektarbete och säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas. Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning.

Vem är du?

Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Gärna kompletterat med ett par års erfarenhet av arbete som elektriker. För tjänsten krävs att du har B-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift samt erfarenhet av att medverka i entreprenadprojekt.
Meriterande är om du har utbildning inom ESA-14, HRL och Heta arbeten. Har du dessutom hög- eller svagströmskompetens är det självklart ett plus.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Känns uppdraget lockande och drömmer du att bli en del av Installs härliga team? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Skicka din ansökan innehållande personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se. Märk din ansökan med: Elektriker – Piteå.

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Peter Sundström, verksamhetschef på 070-240 98 73 eller peter.sundstrom@install.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Install

Install är ett norrländskt installationsföretag som erbjuder produkter och tjänster inom energi, elkraft och kommunikation till företag och kommuner – alltid med hållbarhet i fokus. Bolaget med kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik och Östersund som sysselsätter idag ca 140 personer och räknar med att nå en omsättning på närmare 600 miljoner under 2021.

Scroll to Top