Just nu söker vi

Ekonomiadministratör

Ekonomiadministratör

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt ekonomiteam som tillsammans med oss vill vara med på vår resa framåt. Vi söker nu en ekonomiadministratör som vill växa tillsammans med oss.

Om tjänsten
Den profil vi söker har goda erfarenheter av kund och leverantörreskontra, löpande bokföring, månadsslut, evt lönehantering och är pigg på vår digitaliseringsresa där alla i ekonomiteamet är en viktig del.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiadministratör inom Install koncernen är man en del av vår ekonomifunktion och rapporterar till ekonomichef. En del i vårt uppdrag är att tillhandahålla service mot hela verksamheter och alla våra verksamhetsområden. Arbetet sker idag med tydliga rutiner, rapportering och en framåtlutad digitalisering.

Arbetet kommer primärt att bestå av kund och leverantörsreskontra, månadens rutiner och löpande redovisning. Framåt kan även lönehantering bli aktuellt, så ett plus för den kunskapen. I vårt team arbetar vi nära, stöttar och hjälper varandra framåt vilket innebär att du som ekonomiadministratör inte blir ensam kring ditt arbete och utveckling möjligheter finns framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande ekonomiuppdrag, har en positiv inställning, eget driv, kan arbeta självständigt och är ansvarsfull.  Vi är en tajt arbetsgrupp och lägger stor vikt på trivsel samt prestigelöst samarbete. Därför är din personlighet det absolut viktigaste för oss, Du bör även trivas med ett varierat arbetstempo och därför vara flexibel när detta krävs. God programkunskap och Office 365 är en merit.

Vill du växa tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan! 

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Skicka din ansökan innehållande personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till monika.nordlund@install.se, märk din ansökan med: “Ekonomiadministratör“.

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Monika Nordlund, Ekonomichef på: monika.nordlund@install.se, eller 070-620 83 99.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Rulla till toppen