Just nu söker vi

Mark och anläggningsarbetare

Vi erbjuder ställverk- och nätstationslösningar för energibolag och industri.

Mark och anläggningsarbetare

Install fortsätter att växa och har nu behov av  flera mark och anläggningsarbetare till våra team i Boden, Luleå och Piteå. 
 
Om tjänsten 
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker både dig som har erfarenhet av yrket men även dig som nyfiken på yrket som mark/anläggningsarbetare.  

Arbetsuppgifter 
Som mark och anläggningsarbetare hos oss på Install arbetar du inom infrastrukturprojekt med att bereda mark och anläggning såsom VA, plattor kantsten kabelschakter etc. 
 
Vem är du? 
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag men även dig som är nyfiken på mark och anläggningsbranschen. För tjänsten krävs att du har B-körkort och har du utbildning heta arbete och ESA-14 är det meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. 
 
Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då med din ansökan!  

 
Villkor och tillträde 
Säsongsarbete / tillsvidareanställning. Snarast eller enligt överenskommelse. 
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.  


Ansök här >

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval.  
 
Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Stefan Berggren, Produktionschef Install Infra stefan.berggren@install.se eller 070-6705004. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansök senast 30/4.

Rulla till toppen