install_start
install_start

Vill du arbeta i en stimulerande miljö i ett expanderande företag?

Våra norrländska rötter präglar oss, vi värdesätter delaktighet och gemenskap. är För oss är människan bakom kompetenserna det viktigaste.

Låter det intressant för dig?  Ta då en titt bland våra lediga tjänster.

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Här får du bekanta dig med några av dem.

Vi söker ett flertal medarbetare inom mark och anläggning, energi, elkraft och kommunikation

Vill du också  bli en del av Install? 
Install  bygger samhällets mest grundläggande infrastruktur inom mark och anläggning, energi, elkraft och kommunikation. Vårt fokus är långsiktiga relationer och  vi lägger extra energi på hållbarhet.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Install får du en trygg och utvecklande arbetsplats tillsammans med många roliga och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa de bästa förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll består din första tid som Installs nya medarbetare av tid för dig att bekanta dig med organisationen där en ordentlig onboardingprocess är en del.

Vi satsar mycket på organisationens och individens utveckling varför kompetensutveckling och interna projekt uppmuntras. Install värnar om alla våra medarbetare, varför du bland annat erbjuds trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, och förmånsportal via Benefit.

 

 

Spontanansökan

 

Har vi ingen tjänst som passar dig just nu?

Då kan du enkelt skicka in din spontanansökan till oss som vi stämmer av mot våra möjligheter och behov. 
Skicka in din spontanansökan här>

Rulla till toppen