install_start
install_start

Vill du arbeta i en stimulerande miljö i ett lokalägt och expanderande företag?

För oss på Install är ärlighet, arbetsglädje och social kompetens minst lika viktiga egenskaper som att man besitter de kompetenser som krävs för själva jobbet.

Låter det intressant för dig?  Ta då en titt bland våra lediga tjänster.

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Här får du bekanta dig med några av dem.

Vi söker ett flertal medarbetare inom energi, elkraft och kommunikation

Vill du vara med och forma framtidens Install? 
Install är ett ung innovativt företag som är med och bygger samhällets mest grundläggande infrastruktur inom el, kraft och fiberkommunikation. Vi erbjuder produkter och tjänster inom energi, elkraft och kommunikation till företag och kommuner samt genomför både större och mindre service- och installationsuppdrag med Norrland som bas.

Vi ser oss som en nytänkande leverantör och vår initiala satsning har fått en mycket positiv respons på marknaden och vi ser fram emot en kraftigt ökad försäljning de kommande åren. Därför expanderar vi nu och söker ett antal medarbetare som vill göra denna resa med oss.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Install får du en trygg och utvecklande arbetsplats tillsammans med många roliga och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa de bästa förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll består din första tid som Installs nya medarbetare av tid för dig att bekanta dig med organisationen där en ordentlig onboardingprocess är en del.

Vi satsar mycket på organisationens och individens utveckling varför kompetensutveckling och interna projekt uppmuntras. Install värnar om alla våra medarbetare, varför du bland annat erbjuds trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, och förmånsportal via Benefit.

 

 

Spontanansökan

 

Har vi ingen tjänst som passar dig just nu?

Då kan du enkelt skicka in din spontanansökan till oss som vi stämmer av mot våra möjligheter och behov. 
Skicka in din spontanansökan här>

Rulla till toppen