install_el
install_el

Elentreprenad –
från vision till hållbar lösning

Vi hjälper dig att få bästa möjliga lösning till er elentreprenad. Allt från projektering, till en komplett färdigställd installation. Om du har behov av en nyckelfärdig lösning eller bara vill nyttja en del av våra resurser så går de självklart också bra. Vi kan även hjälpa er med service och underhåll på installationen.

Vi har också ett samarbete med ett flertal andra lokala företag vilka utgör en viktig del i våra entreprenader. Genom vår långa erfarenhet av elentreprenader så säkerställer vi att projektet genomförs med hög kvalité och på ett hållbart sätt.

Industri-el med säkrad kunskap

Vi utför allt från traditionell elservice dvs felsökning och förebyggande underhåll till installation och ombyggnation av de flesta industriella produktionsutrustningar.

Våra serviceingenjörer har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av felsökning i alltifrån äldre relästyrda utrustningar till moderna NC- och PLC-styrningar samt även service och underhåll av allehanda motordrifter.

Vår kunskap och erfarenhet är en uppskattad trygghet för våra kunder.

Kraftinstallationer – vi är en trygg
leverantör och backup

Vi hjälper dig med att analysera ditt kraftbehov samt levererar och driftsätter kompletta, effektiva och säkra anläggningar. Det kan handla om allt från enklare installationer som elcentraler till UPS-, batteri- och avancerade ställverks- och reservkraftsanläggningar. Har du ett kraftbehov som bara måste fungera så har vi erfarenheten och styrkan att lösa det.

Belysningsteknik för en ljusare framtid

Att förstå kundens behov i kombination med goda kunskaper om ljus är grunden för hur vi kan skapa ett stort kundvärde för dig. Vi vill erbjuda belysningslösningar med ett hållbart helhetsperspektiv istället för bara produkter.

Med rätt belysning på rätt plats, styrsystem som tar hänsyn till dagsljus och anpassade ljusflöden efter användarnas behov ger helt nya möjligheter till energibesparing och bättre ljus.

Laddstationer

I takt med att elbilstillverkningen ökar, väljer fler och fler att skaffa laddningsmöjligheter till sina fastigheter.

Vi erbjuder installation och montage av laddstolpe, laddbox och laddstation för elbilsladdning åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer. Självklart tar vi fram en komplett installation och driftsättning av anläggningen.

Solpaneler - den nya tidens el​

Solpaneler dvs solceller och solfångare är den nya tidens el. Solceller är kostnadseffektiva och miljövänliga och av mycket hög kvalité vilket gör dem till en investering som står sig i längden. Solfångare omvandlar solvärmen till värme och tack vare av att solen är energikällan blir energin till ett val som står sig, år efter år.

Vi erbjuder kompletta paket med solpaneler för både företag och privatpersoner och vi både projekterar och installerar kompletta solcellspaket på villor, fritidshus och andra byggnader med tak.

Med vårt lokalsinne effektiviseras er service och underhåll

Driftstopp och störningar blir fort kostsamt om det inträffar. Genom att verka för en lokal närvaro vill vi ge dig som kund en långsiktighet och trygghet i ditt underhåll.

Våra flexibla servicemontörer gör alltid sitt yttersta för att snabbt vara på plats och hålla bästa möjliga servicenivå.
Rulla till toppen