Just nu söker vi

Platschefer och arbetsledare

Install_bygg och betong

Platschefer och arbetsledare

Install utvecklas inom anläggning, industri och infrastruktur och söker nu efter nya medarbetare till till vårt team inom bygg och betong.

Om tjänsten
Install söker nu platschefer och  arbetsledare till vår bygg och betongverksamhet i Norr- och Västerbotten. Vi kan erbjuda dig en utvecklande resa med en central roll i stora och spännande infrastrukturprojekt. Vi tror på delaktighet där vi tillsammans skapar möjligheter i varje uppdrag, bygger förtroende för långvariga relationer och skapa mervärde hos kunden. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av branschen och liknande befattningar.

Install finns med etableringar i hela norra Sverige vilket innebär att du kan jobba från något av våra 8 lokalkontor.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos Install inom bygg och betong har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med teamet planerar och leder du och dina kollegor projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du leder och fördelar det löpande arbetet i produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomför. Du ansvarar för att hålla både tidsramar, projektbudget och utföra arbetet med god kvalitét. Du arbetar även självklart för att hålla en löpande god kontakt med våra uppdragsgivare.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Upprätta och ansvara för produktionskalkyl
 • Styra och leda arbetet i fält
 • Sköta kommunikation med kund
 • Leverera underlag såsom projektekonomi och prognoser
 • Genomföra projektinköp och leveranskontroller
 • Granska ritningar och byggbarhet

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag med ansvar för  projektledning inom bygg och betong och en grundkompetens inom entreprenad. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. och god datorvana.

Meriterande är om du har:

 • B-körkort
 • Betongklass 1 eller klass 2
 • Kunskap inom projektledning och erfarenhet av att medverka i entreprenadprojekt
 • Har grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Har god kalkylvana, samt erfarenhet av att arbeta mot en projektbudget
 • Kunskaper inom MAP eller Bidcon

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Vill du tillsammans med oss skapa hållbara möjligheter i Norrland? Välkommen med din ansökan!

Tillträde och villkor
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid. Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. 

Ansök här >

Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Jesper Jakobsson, Arbetschef Install Infra jesper.jakobsson@install.se eller 072-40 21 316.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Rulla till toppen