Just nu söker vi

Fibertekniker – Service / Projekt

Fibertekniker – Service / Projekt

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu en Fibertekniker till Östersund.

Om tjänsten

Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Placeringsort är Östersund.

Arbetsuppgifter

Som fibertekniker på Install arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Din roll ute i projekten kan vara både som ledande och/ eller deltagande. Du förväntas att säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas och helst överträffas.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas. Meriterande är om du har en elteknisk/fiberteknisk utbildning eller motsvarande. För tjänsten krävs att du har B-körkort och det är positivt om du har erfarenhet av att medverka i entreprenadprojekt.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Känns uppdraget lockande och drömmer du att bli en del av Installs härliga team? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Skicka din ansökan innehållande personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se

Märk din ansökan med: “Fibertekniker – Östersund”.

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta Mattias Jacobsson, Verksamhetschef på: mattias.jacobsson@install.se eller via telefon på: 072-092 55 14.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Scroll to Top