install_om-oss
install_om-oss

Ett norrländskt och jordnära installationsföretag

Vi är många som valt att bo, verka och leva i Norrland. Närmare bestämt så bor det ca en miljon invånare i vår landsände. På Install så klappar hjärtat för oss norrlänningar och de företag som finns här uppe. Vi känner ett stort ansvar i att bidra till en positiv utveckling av vår landsände och dessutom på ett hållbart sätt.

Att skapa smartare energilösningar och hållbarare system blir därför viktiga frågor som ligger oss närmast hjärtat.
Vi erbjuder kostnadseffektiva och tjänster inom mark och anläggning, energi, elkraft  och kommunikation.

Hållbarhet lika med ansvar

När det gäller hållbarhet så tycker vi att det handlar om att ta ansvar. Och det gör vi. Vi tar ansvar för att vi bedriver vår verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar också ansvar för att de duktiga norrlänningar som arbetar här behandlas på ett rättvist och hållbart sätt. Sist men inte minst så tar vi också ansvar för att erbjuda våra kunder, de norrländska företagen, riktigt hållbara lösningar. Detta eftersom vi eftersträvar ett starkare näringsliv och ett hållbarare samhälle här uppe i norr.

En ljusare framtid

Självklart så finns det fler företag i Norrland som erbjuder liknande produkter och tjänster som oss men vi är övertygade om att vårt lokala erbjudande är hållbarare än de flesta och vårt hållbara erbjudande är lokalare än de flesta. Lägg därtill att vi kan våra saker och vår lokala närvaro gör oss flexiblare och snabbare än flerparten.

Har ditt företag behov av norrländska produkter och tjänster inom mark och anläggning, energi, elkraft och kommunikation där pris, funktion och hållbarhet är viktiga beståndsdelar så tveka inte att kontakta oss idag för en hållbar dialog fylld av energi och spänning!

Rulla till toppen