Helhetslösningar för solenergi
Helhetslösningar för solenergi

Att vi som samhälle måste ställa om till ett mer hållbart levnadssätt är det få som ifrågasätter. Våra produkter skapar ett helt förnybart energisystem från solenergin som är lönsam samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Solenergi 1
Spela videoklipp

Solcell

Sänk dina elkostnader och sälj din överskottsel. Installera solceller och producera din egen förnybara el. Gör fastigheten till en del av ett fossilfritt samhälle och gör en insats för planeten samtidigt som du sänker dina elkostnader rejält. De flesta av våra kunder halverar sin elräkning.

Du får lägre elkostnader direkt och efter cirka 10 år är ditt solcellssystem avbetalat och du gör en ren vinst i ytterligare 20 år.

Batteri

Nyttja solen smartare med energrilagring. Med ett solcellsbatteri använder du mer av din egen solenergi. Den energi som alstras när solen skiner kan användas direkt för drift i fastigheten eller för laddning av elbilar.

Energin kan också lagras i batterier för att användas vid tider då priset är högre och då det kan finnas kapacitetsbrist i nätet. Om man köper el från elnätet då den är billigare på natten och lagrar i egna batterier för att sedan använda den vid toppar så sparar man pengar.

Laddstation

Kör bilen med solenergi- Hållbar energi. En laddbox ger många fördelar. Att ladda bilen med solenergi från dina egna solpaneler är snabbt, billigt och säkert. Du betalar mindre för varje kWh när du laddar hemma, gentemot offentliga stationer. Med en laddbox kan du också ställa in när på dygnet bilen ska laddas, så att den laddar när elkostnaderna är som lägst - eller när solcellerna producerar som mest el. Många av våra smarta laddboxar är fjärrstyrda med olika möjligheter och kan styras via en app.

Analys

Att mäta är att veta. Pengar att spara - Miljö att skydda. Molntjänst som är till för övervakning och fjärrstyrning av produktion, användning och lagring. Systemets drift och prestanda visas i realtid. Den tillhandahåller även analysfunktioner och simuleringsverktyg och kan anpassas till ditt behov.

Powershare

Dela med fler fastigheter - Starkare tillsammans Koppla samman flera system så kan flera fastigheter på ett kostnadseffektivt sätt dela energi- och effektresurser i ett lokalt likströmsnät. Tillsammans kan man utnyttja de bästa soltaken och dela på energin. Det gör att byggnader som egentligen inte har förutsättningar för att producera solenergi också kan inkluderas. Solenergin kan användas kollektivt av alla i föreningen.

Fullständig kontroll på anslutna byggnadernas effektuttag, vilket öppnar upp för nya affärsmodeller med effektiviseringstjänster och energihandel. Fler bostadsrättsföreningar får möjlighet att investera i solceller, helt enkelt.

Kontakta oss för mer information och prisförslag

Vi hjälper dig gärna att optimera din anläggning, kontakta oss för kompletta helhetslösningar och större projekt mot kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar, lantbruk och företag.

Rulla till toppen