Newsroom

Den storsatsande bredbandsleverantören IP-Only har valt norrländska installationsföretaget Install som entreprenör till uppdraget att bygga ett FTTH nät i Lit -Fjäl i Jämtland.
Från och med april är Mattias Jacobsson ny verksamhetschef för Installs etablering i Jämtland.
Det norrländska installationsföretaget Install förvärvar majoriteten av aktierna i Power Construction AB. Detta som ett led i sin plan att kunna erbjuda helhetslösningar inom kraftinstallationer över hela Sverige.
Norrländska installationsföretaget Install utökar. Tidigare i höst förvärvades Opteno i Jämtland och nu växer Install vidare även i Västerbotten
Norrländska installationsföretaget Install förvärvar fiberspecialisterna Opteno i Östersund som ett led i sin plan att erbjuda lokala fiber- och elinstallatörer över hela norra Sverige.
Den storsatsande bredbandsleverantören IP-Only har valt norrländska installationsföretaget Install som entreprenör till uppdraget att bygga ett ortsammanbindande nät i Jämtland.
Norrländska installationsföretaget Install etablerar nytt kontor i Umeå där man i första hand kommer erbjuda installationstjänster inom el.
Det norrländska installationsföretaget Install har tecknat ett avtal med Telia om att färdigställa ett stort bredbandsprojekt i Persöfjärden, Jämtön och Hertsölandet.
Install har sedan hösten 2017 haft uppdraget att bygga bredbandsnät i norra Sverige åt storsatsande bredbandsleverantören IP-Only.
Nu är vårt kontor på Mullberget i Skellefteå igång. Fem lokala Install-kollegor är rekryterade och har redan börjat utföra installationsuppdrag.
Scroll to Top