Newsroom

Det norrländska installationsföretaget Install förvärvar majoriteten av aktierna i Power Construction AB. Detta som ett led i sin plan att kunna erbjuda helhetslösningar inom kraftinstallationer över hela Sverige.
Norrländska installationsföretaget Install utökar. Tidigare i höst förvärvades Opteno i Jämtland och nu växer Install vidare även i Västerbotten
Norrländska installationsföretaget Install förvärvar fiberspecialisterna Opteno i Östersund som ett led i sin plan att erbjuda lokala fiber- och elinstallatörer över hela norra Sverige.
Den storsatsande bredbandsleverantören IP-Only har valt norrländska installationsföretaget Install som entreprenör till uppdraget att bygga ett ortsammanbindande nät i Jämtland.
Norrländska installationsföretaget Install etablerar nytt kontor i Umeå där man i första hand kommer erbjuda installationstjänster inom el.
Det norrländska installationsföretaget Install har tecknat ett avtal med Telia om att färdigställa ett stort bredbandsprojekt i Persöfjärden, Jämtön och Hertsölandet.
Install har sedan hösten 2017 haft uppdraget att bygga bredbandsnät i norra Sverige åt storsatsande bredbandsleverantören IP-Only.
Nu är vårt kontor på Mullberget i Skellefteå igång. Fem lokala Install-kollegor är rekryterade och har redan börjat utföra installationsuppdrag.
Nu växer vi vidare i Luleå tillsammans med välkände elinstallatören Niklas Rönnlund från Luleå Elektriska.
Det nya bolaget Install Fiber AB ska satsa på den växande marknaden som utbyggnaden av fibernät för bredband innebär.
Scroll to Top