Newsroom

Install växer i hela Norrland och nu expanderar vi i Jämtland. Expansionen i Jämtland består i ett förvärv av Krokom Telecom AB. Install ökar i och med förvärvet kompetensen i Jämtlandsområdet.
Install fortsätter att växa och förvärvar nu aktierna i mark och anläggningsföretaget Argocon AB. Install kan nu växla upp ytterligare och möta Norrlands behov i den gröna omställningen med utökad kompetens. 
Den storsatsande bredbandsleverantören IP-Only har valt norrländska installationsföretaget Install som entreprenör till uppdraget att bygga ett FTTH nät i Fåker-Grönviken i Jämtland...
Den storsatsande bredbandsleverantören Härjeåns nät har valt norrländska installationsföretaget Install som entreprenör till uppdraget att bygga ett ortsammanbindande nät mellan Överhogdal-Ytterhogal samt Lillhärdal-Östansjö.
Install har haft en brant utvecklingskurva sedan starten 2016 och fortsätter att utveckla verksamheten inom el, fiber och infrastruktur. ¢¢Som ett led i denna resa stärker bolaget upp sin strategiska kompetens med Robert Falck och Nils Clausén.
Den storsatsande bredbandsleverantören IP-Only har valt norrländska installationsföretaget Install som entreprenör till uppdraget att bygga ett FTTH nät i Lit -Fjäl i Jämtland.
Från och med april är Mattias Jacobsson ny verksamhetschef för Installs etablering i Jämtland.
Det norrländska installationsföretaget Install förvärvar majoriteten av aktierna i Power Construction AB. Detta som ett led i sin plan att kunna erbjuda helhetslösningar inom kraftinstallationer över hela Sverige.
Norrländska installationsföretaget Install utökar. Tidigare i höst förvärvades Opteno i Jämtland och nu växer Install vidare även i Västerbotten
Norrländska installationsföretaget Install förvärvar fiberspecialisterna Opteno i Östersund som ett led i sin plan att erbjuda lokala fiber- och elinstallatörer över hela norra Sverige.
Scroll to Top