Just nu söker vi

Elektriker – Service/Projektarbete

Elektriker – Service/Projektarbete

Install fortsätter att växa och på grund av stor efterfrågan i Skellefteå så utökar vi vår bemanning inom affärsområde EL genom att anställa ytterligare elektriker. Vi söker därför dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket eller liknande befattning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Uppdragen är lika varierande som omväxlande och ingen dag är den andra lik.Rollen innebär att du förväntas utföra både servicearbete, projektarbete och säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t o m överträffas.

Du kommer främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Gärna kompletterat med ett par års erfarenhet av arbete som elektriker. Har du dessutom hög- eller svagströmskompetens är det självklart ett plus. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter har du goda förutsättningar att trivas i rollen hos oss.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Michel Nygård, Projektledare, tel 072-092 55 10 eller michel.nygard@install.se 

Välkommen med din ansökan!

Rulla till toppen