Just nu söker vi

Industrielektriker

Install elektriker

Industrielektriker

Install fortsätter att växa och vi söker nu fler kollegor till Skellefteå som får möjlighet att  bygga upp vår nya industriavdelning i Skellefteå.

Om tjänsterna vi söker
De profiler vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Tjänsterna är placerade i Skellefteå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppdragen är lika varierande som omväxlande och ingen dag är den andra lik. Rollen innebär att du förväntas utföra både servicearbete och projektarbete och säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas.

Du kommer främst att arbeta med:

  • Service och underhåll
  • Installationsarbete
  • Felsökning
  • Reparation av el-anläggningar

Vem är du?
Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande, kompletterat med minst ett par års erfarenhet.  Har du dessutom stark- eller svagströmskompetens är det självklart ett plus. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Install får du en trygg och utvecklande arbetsplats tillsammans med många roliga och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa de bästa förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll består din första tid som Installs nya medarbetare av tid för dig att bekanta dig med organisationen där en ordentlig onboardingprocess är en del.

Vi satsar mycket på organisationens och individens utveckling varför kompetensutveckling och interna projekt uppmuntras. Install värnar om alla våra medarbetare, varför du bland annat erbjuds trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, och förmånsportal via Benefit.

Vill du också bli en del av Installs team och inspireras av möjligheten att bygga upp vår nya industriavdelning i Skellefteå? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Björne Grahn, Projektledare El  på  tel 072-092 55 12 eller bjorne.grahn@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen