Just nu söker vi

Projektledare – Kraftanläggningar

Projektledare – Kraftanläggningar

Install växer och vi vill nu bli ännu fler och utöka vårt team. Vi söker nu en projektledare inom kraftanläggningar och ställverksbyggnationer.

Om tjänsten

Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket. Tjänsten som projektledare inom kraftanläggningar innebär att du kan jobba från något av våra lokalkontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik eller Östersund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Som projektledare på Install arbetar du huvudsakligen med att arbetsleda entreprenadprojekt åt våra kunder.
  • Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare.
  • Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt.
  • Kalkyl- och anbudsarbete ingår i tjänsten
  • Personalansvar kan komma att ingå

Vem är du?

Du har en grundkompetens inom antingen elinstallation eller kraftanläggningar. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. Grundläggande datorkunskaper och kunskap inom Office. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort. Särskilt meriterande är en egen kundkrets från tidigare uppdrag.

Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med era olika uppgifter.

Vill du va med på en häftig resa tillsammans med oss är detta som något du vill fylla dina dagar med? Skicka då med din ansökan!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid. Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.


Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Christoffer Jarneland, Projektledare EL. 072-580 77 01, christoffer.jarneland@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen