Just nu söker vi

Projektledare – El projekt

el_install_kraftinstallationer

Projektledare – El projekt

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team. Vi söker nu en Projektledare till vår elverksamhet i Umeå.

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vår avdelning i Umeå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Projektledare på Install är du länken mellan projektledaren och arbetslaget. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering. Rollen innebär att du också ansvarar för att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas. Viss del av tjänsten kan också utgöras av sedvanliga arbetsuppgifter inom ramen för elektrikeruppdraget. Du kommer främst att arbeta med:

  • Ansvara för att med teamet planera och förbereda projekten.
  • Leder montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment.
  • Ansvarar för att tillsätta och upphandla resurser i projekten tillsammans med projektteamet.
  • Medverka vid kalkyl- och anbudsarbete tillsammans med övriga resurser.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag inom projektledning och en grundkompetens inom entreprenad. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Kent Karlsson, Verksamhetschef. 090-202 15 91, kent.karlsson@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen