Just nu söker vi

Projektledare – EL

Projektledare – EL

Placeringsort:
Piteå

Vi söker efter en projektledare till vårt team i Piteå. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som projektledare på Install arbetar du huvudsakligen med att arbetsleda entreprenadprojekt åt våra kunder. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt.

Din utbildnings- och arbetsbakgrund:

 

Din kompetensprofil:
Du har en grundkompetens inom antingen elinstallation eller svagström. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. B-körkort är ett krav liksom grundläggande datorkunskaper (de vanligaste Office-programmen och Outlook). Särskilt meriterande är en egen kundkrets från tidigare uppdrag.

Din person:
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Övrigt:
Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se

Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. Tillträde snarast.
Frågor om befattningen besvaras av Peter Sundström tel. 070-240 98 73 eller peter.sundstrom@install.se

Välkommen med din ansökan!

Scroll to Top