Just nu söker vi

Projektledare – EL

Projektledare – EL

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu en Projektledare till Piteå.

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som projektledare på Install arbetar du huvudsakligen med att arbetsleda entreprenadprojekt åt våra kunder. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt.

Vem är du?
Du har en grundkompetens inom antingen elinstallation eller svagström. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. B-körkort är ett krav liksom grundläggande datorkunskaper (de vanligaste Office-programmen och Outlook). Särskilt meriterande är en egen kundkrets från tidigare uppdrag.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Peter Sundström tel. 070-240 98 73 eller peter.sundstrom@install.se

Välkommen med din ansökan!

Rulla till toppen