Just nu söker vi

Fibertekniker – Service / Projekt

Fibertekniker – Service / Projekt

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu flera Fibertekniker till Skellefteå.

 

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av fiber och installation, men även dig som precis genomfört gymnasial el/tele-teknisk utbildning eller liknande. 

Tjänsterna är placerade i Skellefteå. 

Arbetsuppgifter
Som fibertekniker på Install arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Din roll ute i projekten kan vara både som ledande och/eller deltagande. Du förväntas att säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas och helst överträffas. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Förläggning av fiber  
  • Inkoppling och blåsning afiber 
  • Skarvning och svetsning av fiber 

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas. Meriterande är om du har en elteknisk/fiberteknisk utbildning eller motsvarande. Du innehar B-körkort och har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter samt god datorvana inom Office 365.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. 

Känns uppdraget lockande och drömmer du att bli en del av Installs härliga team? Skicka då in din ansökan till oss! 

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid. 

Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. 

Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Skicka din ansökan innehållande personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se. Märk din ansökan med: Fibertekniker – Skellefteå 

 Har du frågor om tjänsten – vanligen kontakta:
Jimmy Lestander, Verksamhetschef
072-595 49 40
jimmy.lestander@install.se   

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Scroll to Top