Just nu söker vi

Elektriker

el_install_service

Elektriker

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler elektriker i Umeå. Det nya teamet vi söker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden.

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vår avdelning i Umeå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppdragen är lika varierande som omväxlande och ingen dag är den andra lik. Rollen innebär att utföra både servicearbete och projektarbete på ett sött som säkerställer att kundens förväntningar och önskemål förverkligas. Du kommer främst att arbeta med:

  • Service och underhåll
  • Installation
  • Industri och kraft 

Vem är du?
Vi söker er som är utbildade elektriker kompletterat med dokumenterad erfarenhet av arbete som elektriker. Du har grundläggande datorkunskaper och kunskap inom Office. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du dessutom vana av mellanspänning/högspänning är det självklart ett plus. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Känns uppdraget lockande och känns det inspirerande att bli en del av Install team? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Anders Eliasson, Projektledare på 072-092 55 23 eller anders.eliasson@install.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen