Just nu söker vi

Ledande montör med industriinriktning

Ledande montör med industriinriktning

Install växer och vi vill nu bli ännu fler och utöka vårt team. Vi söker nu en ledande montör med inriktning m ot industri. 

Om tjänsten
Vi söker nu en ledande montör/montageledare med industriinriktning till vårt team i Piteå. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ledande montör på Install är du länken mellan projektledaren och arbetslaget. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering. Rollen innebär att du också ansvarar för att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas. Viss del av tjänsten kan också utgöras av sedvanliga arbetsuppgifter inom ramen för elektrikeruppdraget.

Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Du har också dokumenterad erfarenhet av att ledande befattningar och är van vid att leda och samordna.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta:

Peter Sundström tel 070-2409873 eller peter.sundstrom@install.se

Välkommen med din ansökan!

Rulla till toppen