Just nu söker vi

Ekonomichef

Ekonomichef_install

Ekonomichef

Vi söker en ekonomichef som vill vara en del i Installs fortsatta utveckling. Installs koncern befinner sig i en strategiskt spännande utvecklingsfas med bl.a. ökat fokus på digitalisering och klok tillväxt med människan i fokus. Som ekonomichef kommer du ha det övergripande ansvaret för redovisningen och ekonomistyrningen med löpande uppföljning och rapportering. Du kommer rapportera till VD och vara en del i koncernens ledningsgrupp. Du lockas av att arbeta brett med ett övergripande och operativt ansvar för bolagets ekonomi samt att effektivisera processer och rutiner. Du trivs i en företagskultur präglad av entreprenörsanda och stort engagemang. Du uppskattar även att ha en roll där du pendlar mellan högt och lågt samt är central i företagets fortsatta framgång. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Uppföljning och analys av verksamhetens olika delar, tjänst-, produkt- och kundsegment, rörelsekapital och kassaflöde 
  • Upprättande av månads- och årsbokslut 
  • Rapportering till styrelse 
  • Ekonomiskt verksamhetsstöd  
  • Budget- och prognosarbete 
  • Likviditetsplanering och uppföljning 
  • Moms- och skattedeklarationer 
  • Koncernens finansiering 
  • Externa kontakter med bolagets revisorer och banker 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller har liknande akademisk utbildning. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från arbete i bolag med internationell verksamhet är meriterande. Vi agerar på en internationell marknad och vi vill därför att du, utöver svenska, behärskar engelska i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, engagerad och resultatfokuserad. Du har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, samt blicka framåt för att kunna utveckla strukturer och processer som möter framtida behov. Du är en kommunikativ person som har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift samt har en god samarbetsförmåga.  

Som medarbetare på Install erbjuds du
En trygg och utvecklande arbetsplats tillsammans med många roliga och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa de bästa förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll består din första tid som Installs nya medarbetare av tid för dig att bekanta dig med organisationen där en ordentlig onboardingprocess är en del.

Vi satsar mycket på organisationens och individens utveckling varför kompetensutveckling och interna projekt uppmuntras. Install värnar om alla våra medarbetare, varför du bland annat erbjuds trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, och förmånsportal via Benefit. 

 Tillträde och ansökan
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.   

Frågor om tjänsten besvaras av Jan Fransson VD jan.fransson@install.se eller 070-600 37 77.
Ansök genom att maila din ansökan till CV till: jan.fransson@install.se 

Välkommen med din ansökan! Ansök senast 12/4 2024.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 

Om Install
Vi är en norrländsk infrastrukturentreprenör som lägger extra energi på hållbara lösningar. Vi erbjuder kostnadseffektiva tjänster inom mark och anläggning, energi, elkraft och kommunikation. Install  är idag ca 230 medarbetare som finns fördelade på våra etableringar runt om i Norrland – Kalix, Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik och Östersund.  

Install är certifierade i kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001 och arbetsmiljö 45001. 

Rulla till toppen