Just nu söker vi

Projektledare teknikbyggnationer

Projektledare teknikbyggnationer

Nu växer vårt affärsområde teknikhus och vi söker nu en projektledare för teknikbyggnation. 

Om tjänsten
Projektledare för teknikbyggnation ansvarar för fabriksbyggnationer av teknikhus, reservkraft och batterianläggningar med montage ute hos kund. Mestadels inom Sverige men utlandsleveranser förekommer.

Tjänsten kan innebära kortare vistelser utom hemorten. Placeringsort är flexibel med regelbundna resor till fabriken i Piteå.

Arbetsuppgifter
Som vår projektledare inom teknikbyggnation ansvarar du för både små och medelstora projekt. Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten och ansvarar för inhyrda resurser, inget eget personalansvar ingår i tjänsten. Rapporterar till verksamhetschef. 

Vem är du?
Vi söker dig  med positiv inställning som arbetar strukturerat samtidigt som du gillar nytänk och har ett respektfullt förhållningssätt. Förutom att tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift krävs också att du har: 

  • Erfarenhet av projektledning
  • Kännedom  inom entreprenadregelverk
  • Erfarenhet av kalkylarbete, anbudsarbete och ekonomirapportering
  • Baskunskaper i excel, MS project och ritningsläsning
  • Inga krav på detaljkunskap inom teknik/EL men kunskaper inom byggregler/byggjuridik är meriterande

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Vill du installera framtiden tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!


Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Dick Edin, Verksamhetschef på dick.edin@install.se eller 072-573 75 50.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!  Ansök senast 19/5.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Om Install
Installerar framtiden – Erbjuder helhetslösningar inom mark och anläggning, energi, elkraft och kommunikation. Långsiktiga relationer och extra energi på hållbarhet säkerställer en trygg affär. Våra norrländska rötter präglar oss, vi värdesätter delaktighet och gemenskap. Install är idag ca 240 medarbetare som finns fördelade på våra nu 8 etableringar.

Install är certifierade i kvalitet ISO 9001, miljö ISO 14001 och arbetsmiljö 45001. 

Rulla till toppen