Just nu söker vi

Fibertekniker

Fibertekniker

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu flera Fibertekniker till Örnsköldsvik. 
 
Om tjänsten 
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av fiber och installation, men även dig som precis genomfört gymnasial elteknisk/fiberteknisk utbildning eller motsvarande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som fibertekniker på Install arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Din roll ute i projekten kan vara både som ledande och/ eller deltagande. Du förväntas att säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas och helst överträffas. 
 
Exempel på arbetsuppgifter: 
– Fiberinstallationer i villa/flerbostadshus
– Skarvning och mätning av fiberanläggningar i stomnät
– Blåsning av fiberkabel
– Installation av fastighetsnät 
 
Vem är du? 
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas. Meriterande är om du har en elteknisk/fiberteknisk utbildning eller motsvarande. För tjänsten krävs att du har B-körkort, har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 
Meriterande är om du har god datorvana inom Office 365 samt erfarenhet av att medverka i entreprenadprojekt. 
 
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.  
 
Vill du tillsammans med oss skapa hållbara möjligheter i Norrland? Välkommen med din ansökan! 
 
Tillträde 
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid. 
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.  
 

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Jens EdströmVerksamhetschef Fiber i Västernorrland på jens.edstrom@install.se eller 073-092 20 87. 
 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Scroll to Top