Fiber i Jämtland

Install får förtroende att bygga fibernät åt Härjeåns

Den storsatsande bredbandsleverantören Härjeåns nät har valt norrländska installationsföretaget Install som entreprenör till uppdraget att bygga ett ortsammanbindande nät mellan Överhogdal-Ytterhogal samt Lillhärdal-Östansjö. 
Härjeåns är en av de ledande aktörerna som bidrar till den stora samhällsutvecklingen i Härjedalen inom elektricitet, kommunikation, värme och energi.
Härjeåns nät är en ny kund för oss på Install med denna typ av entreprenad som uppdraget innebär. Vi har tidigare gjort arbeten i mindre dignitet, men nu får vi chansen att visa helheten av den kompetens vi besitter och vad vi är bra på. Jag ser verkligen fram emot detta samarbete tillsammans med Härjeåns. Säger Mattias Jacobsson Verksamhetschef Jämtland.
Uppdraget drivs som totalentreprenad vilket innebär att Install ansvarar för allt från projektering, tillståndshantering, samt slutdokumentation. Projektet är i beredningsfasen med tillståndsansökningar och projektet skall vara klart för slutbesiktning 2022-10-31.
Vi är mycket nöjda över det förtroende som Härjeåns ger oss då vi vet att de ställer höga krav på sina leverantörer. Vi kommer att genomföra entreprenaden tillsammans med några av våra duktiga partners och självklart med det engagemang som kännetecknar vår verksamhet. Avslutar Jan Fransson, VD på Install.

För mer information, kontakta:
Mattias Jacobsson, Verksamhetschef Jämtland
Mob: 072-092 55 14
E-post: mattias.jacobsson@install.se

Rulla till toppen