Niklas och Jan - Argocon:Install

Install förvärvar Argocon

Install fortsätter att växa och förvärvar nu aktierna i mark och anläggningsföretaget Argocon AB. Install kan nu växla upp ytterligare och möta Norrlands behov i den gröna omställningen med utökad kompetens.

Install har haft en brant utvecklingskurva sedan starten 2016 och nu tillsammans med Argocons kompetens fortsätter den resan. Argocons verksamhet levererar helhetslösningar inom mark- och anläggning, vilket kompletterar Installs erbjudande på ett bra sätt. Argocon har en gedigen erfarenhet inom branschen med sina 20 medarbetare som från och med 1/3 alla blir en del av Install Infra.

– Med förvärvet av Argocon kan vi direkt möta den stora efterfrågan av kompletta infrastrukturlösningar på en större marknad. Deras erfarna medarbetare kommer att bli en välkommen förstärkning av vårt team på Install Infra. Med vårt gemensamma erbjudande blir vi rätt positionerade för dagens och framtidens behov av att skapa hållbar infrastruktur i vårt geografiska område, säger Jan Fransson, VD, på Install.

Våra respektive medarbetare är bekanta med varandra sedan tidigare då Install och Argocon har samarbetat i ett flertal olika projekt under de senaste åren. Kulturen i respektive bolag är likartad och bidragande för den fortsatta resan. I och med att Argocon blir en del av Install Infra kommer hela Install vara närmare 180 medarbetare. Niklas Ljungkvist, tidigare ägare i Argocon tar rollen som verksamhetschef i Install Infra och tillika delägare i Install Infra.

– Det känns inspirerande att få bli en del av Install för att tillsammans utveckla verksamheten vidare. Vi är ett relativt ungt bolag som är i en expansiv fas och för att klara av att ta nästa steg krävs en större organisation. Install är en stark och långsiktig aktör med ett hållbarhetsfokus och rätt kultur, vilket är otroligt viktigt, säger Niklas Ljungkvist.

 

För mer information, kontakta:  

Jan Fransson, VD 
Mob: 070-600 37 77 
E-post: jan.fransson@install.se  

Rulla till toppen