Robert och Nils - PM

Install stärker upp i styrelsen

Install har haft en brant utvecklingskurva sedan starten 2016 och fortsätter att utveckla verksamheten inom el, fiber och infrastruktur.

Som ett led i denna resa stärker bolaget upp sin strategiska kompetens med Robert Falck och Nils Clausén. Både Robert och Nils har en gedigen bakgrund och erfarenhet av bolag inom bygg och anläggning.

Robert Falck är idag bofast i Sundbyberg, Stockholm. För att sammanfatta en del av Roberts bakgrund kan nämnas att han varit kommundirektör för Sundbybergs kommun samt generalsekreterare för det Svenska Ishockeyförbundet. I dag verkar Robert förutom i sitt uppdrag som ledamot i Installs styrelse bland annat som ordförande för AIK fotboll och ledamot i kraftvärmebolaget Norrenergi. På fritiden intresserar sig Robert för fotboll som en hängiven åskådare, vintertid är han gärna åskådare även inom skidsporten.                                                                                                                                                               

Nils Clausén har de senaste 30 åren haft ledande befattningar inom byggmaterialindustrin och husindustrin. Verksamhetsområdena har varit fabriksbetong, grus och berg, transport och marskintjänster, hustillverkning samt träförädling. De senaste åren har Nils fokus främst legat på styrelsearbete inom bygg och entreprenadindustrin. Utanför arbetet tillbringar Nils gärna tid på sjön eller med att snickra på sitt fritidshus i Varuträsk och givetvis som gammal Skelleftebo har hockeyn en given plats bland hans intressen. Nils bor idag i Trosa, söder om Stockholm.

– Vi är väldigt glada att få in både Robert och Nils i vårt team. I den expansiva fas vi befinner oss i landar deras gemensamma kompetens precis rätt utifrån de vi har framför oss. Berättar Jan Fransson, VD på Install.

För mer information, kontakta:

Jan FranssonVD Install
070-600 37 77
jan.fransson@install.se

Robert Falck
076-131 00 62

Nils Clausen
070-541 33 09

Rulla till toppen