Install i ny storaffär med telekomjätten IP-Only

Install har sedan hösten 2017 haft uppdraget att bygga bredbandsnät i norra Sverige åt storsatsande bredbandsleverantören IP-Only. Det har visat sig bli ett lyckat samarbete där IP-Only nu valt att sluta ytterligare avtal med det norrländska installationsföretaget till ett värde av 50 miljoner kronor.

– Vårt samarbete har fungerat riktigt bra. Vi kommer nu fortsätta tillsammans med att bidra till bredbandsutbyggnaden i Norrbotten, berättar en nöjd Sebastian Hellström, Verksamhetschef på Install.

IP-Only, som 2017 blev utsedd till Sverige bästa öppna nät, har ambitionen att investera 15 miljarder kronor i bredbandsutbyggnad fram till och med år 2020 varav nästan hälften i gles- och landsbygd. De fortsatta uppdragen i Norrbotten kommer att påbörjas under maj 2019 och avslutas under första halvan av 2020.

Jan Fransson, VD på Install fortsätter: – Vi är glada över det förtroende IP-Only känner för oss då vi vet att de ställer höga krav på sina leverantörer. Vi kommer att genomföra de nya uppdragen med samma stora engagemang.

Install, med etableringar i Skellefteå, Piteå samt Luleå, har haft en kraftig tillväxt under det senaste året och har idag 75 anställda i bolaget.

Om Install
Install är ett norrländskt installationsföretag som erbjuder produkter och tjänster inom energi, elkraft och kommunikation till norrländska företag och kommuner – alltid med hållbarhet i fokus. Bolaget har kontor i Luleå, Piteå och Skellefteå och sysselsätter idag ett 70-tal personer och räknar med att nå en omsättning på närmare 100 miljoner under 2018. Läs mer om Install på www.install.se

För mer information, kontakta:

Jan Fransson, VD
Mob. 070-600 37 77
Epost. jan.fransson@install.se

Scroll to Top