Teknik_Teknikhus_Nätstationer_Elnätstöd_E-house
Teknik_Teknikhus_Nätstationer_Elnätstöd_E-house

Nätstationer

När kraftförsörjningen är i fokus

En nätstation är hjärtat i en ny etablering och vi vet hur viktigt det är att det blir rätt.

Våra stationer anpassas efter era behov och krav. I en leverans från oss kommer stationen installerad, provad och klar. 

I leveransen kan allt ingå. Från dimensionering, frakt, lyft, markarbeten och bygglovshandlingar till installation av transformator, ställverk, brytare och sektionering. 

 

Allt för att få en så enkel driftsättning som möjligt.Teknik för elnätstöd

Försäkringen vid strömavbrott

Säker kraftförsörjning är en förutsättning för alla verksamheter. Ju mer kritisk verksamhet, desto högre krav behöver ställas på en säker kraftförsörjning. Vi erbjuder helhetslösning på utvalda delar samt en helhet i en reservkraftslösning. Från konstruktion, projektering och tillverkning till installation, driftsättning och förebyggande underhåll.

 

Vi levererar små bensin- och dieselaggregat för 1-10kVA (1-fas/3-fas) samt större generatoraggregat för 10kVA till 3MVA (3-fas).

 

Ups, batterilagring och solceller kan fristående eller i kombination vara den perfekta lösningen för den kritiska anläggningen. Vi dimensionerar, projekterar och bygger lösningar efter dina förutsättningar.

Teknikhus, E-House

Rätt skydd på rätt plats

Teknikus anpassade för just din utrustning. I vårt utbud finns en rad olika former av skydd för din utrustning. Finns behov om exempel skydd mot väta, saltvatten, kemikalier och inbrott kan vi erbjuda teknikhus i kompositmaterial. 

 

Husen byggs hermetiskt täta vilket betyder att ingen väta kan tränga in utifrån eller läcka ut inifrån om din anläggning har krav på uppsamling. De är dessutom slagfasta, lätta, prisvärda och kräver minimalt med underhåll. 

 

Självklart installerar vi gärna den utrustning som önskas för att leverera en nyckelfärdig anläggning. 

DRS

När kraven är höga

Dataskydd är en viktig del i infrastrukturen och där kan vi erbjuda lösningar för skydd av din verksamhet. 

Med erfarenhet från leveranser till försvarsmakter och statliga verksamheter kan vi erbjuda system för EMP-skydd, RÖS-skydd och skydd mot fysiska intrång. 
Skydd för fysisk överhörning eller buller finns också som tillval. Detta i kombination med nätstöd, larm, släcksystem och övervakning gör din anläggning så säker som möjligt.

Batterilagring

För den stora anläggningen

Med dagens energikris i åtanke har vi tagit steget för att kunna leverera hela anläggningar för att skapa ett stabilare elnät. 


Med vår lösning kan vi leverera hela batteristationer för att stödja ditt elnät. Vi åtar oss både enklare delprojekt och totalentreprenader med nyckelfärdiga stationer.

Dick Edin

Dick Edin
Verksamhetschef, Teknik

dick.edin@install.se
072-5737550

Jens Isaksson

Jens Isaksson
Projektledare, Teknik

jens.isaksson@install.se
070-6577527

Rulla till toppen