Skelleftekontoret har öppnat

Skellefteå-kontoret öppnat

Nu är vårt kontor på Mullberget i Skellefteå igång. Fem lokala Install-kollegor är rekryterade och har redan börjat utföra installationsuppdrag.

Jan Fransson, VD berättar: – Känns spännande att få öppna ett kontor på en sådan intressant marknad som Skellefteå. Regionen är ju präglad av hög tillväxt vilket bör innebära ett stort behov av installationstjänster.

Full fart på kontoret

Kontoret hade inte heller kunnat startat bättre. Den nytillträdde platschefen, Jimmy Lestander berättar: – Vi har börjat med att fokusera på vårt fibererbjudande och rekryterat fyra duktiga fibertekniker. De har haft fullt upp från första dagen.

Jimmy fortsätter: – Det gäller att möta upp den efterfrågan som finns vilket innebär att vi behöver rekrytera ytterligare fibertekniker och även någon projektör. Vår plan är att anställa lika många medarbetare till innan året är slut.”

Det nya Skellefteå-kontoret innebär att verksamheten fortsätter att växa. Man finns numera representerat i både Norr- och Västerbotten med en organisation bestående av över 70 medarbetare.
Fransson avslutar: – Kontoret är en viktig del i vårt erbjudande då vi vill erbjuda duktiga och lokala installatörer som finns nära våra kunder.

Scroll to Top