Jan Fransson

Norrländska Install bygger bredband åt Telia

Det norrländska installationsföretaget Install har tecknat ett avtal med Telia om att färdigställa ett stort bredbandsprojekt i Persöfjärden, Jämtön och Hertsölandet. Arbetet kommer att utföras av Install då en annan part påbörjat byggnationerna men inte lyckats färdigställa dessa.

– Efter fjolårets projekt är vi glada att få förnyat förtroende hos Telia. Att vi tecknar nya affärer med ytterligare en nationell kund visar att vi jobbar på rätt sätt, säger Sebastian Hellström, Verksamhetschef på Install.

Projektet, som är ett omfattande sådant, kommer att färdigställas under slutet av 2019 efter att ett antal delmål uppnåtts.

– Vi ser framemot ett fortsatt gott samarbete med Telia och att ännu en gång få möjlighet att leverera hållbara lösningar avslutar Jan Fransson, VD på Install nöjt.

Om Install
Install är ett norrländskt installationsföretag som erbjuder produkter och tjänster inom energi, elkraft och kommunikation till norrländska företag och kommuner – alltid med hållbarhet i fokus. Bolaget har kontor i Luleå, Piteå och Skellefteå och sysselsätter idag ett 70-tal personer och räknar med att nå en omsättning på närmare 100 miljoner under 2018. Läs mer om Install på www.install.se

För mer information, kontakta:

Jan Fransson, VD
Mob. 070-600 37 77
Epost. jan.fransson@install.se

Scroll to Top