Just nu söker vi

Verksamhetschef Fiber i Västerbotten

Arbetsledning

Verksamhetschef Fiber i Västerbotten

Är du en driven ledare med känsla för affärer? Då kanske du är vår nya Verksamhetschef.  

Install är ett norrländskt installationsföretag erbjuder kompletta helhetslösningar till alla typer av kunder genom verksamhetsgrenarna El, Fiber, Infra och Teknik – alltid med hållbarhet i fokus. Install finns idag etablerade med verksamheter i de fyra nordligaste länen. 

Install går en fullspäckad framtid tillmötes med hänsyn till de industriinvesteringar som planeras i regionen. Install har en platt organisation som bygger på korta beslutsvägar. Alla medarbetares åsikter och synpunkter är viktiga för att säkerställa ständig utveckling. För oss är människan viktigast. Vi värdesätter egenskaper som harmoniserar med vår värdegrund ”Respekt, Engagemang, Tillit, Ansvar”. 

Uppdraget som Verksamhetschef
Du bör ha en näsa för affärer då affärsutveckling är en stor del i rollen som Verksamhetschef. Som verksamhetschef på Install har du ett övergripande ansvar för avdelningens affärer och verkar som stöd till dina medarbetare. Du besitter förmågan att utveckla och föra affärerna till nästa nivå på flera plan. Tjänsten innefattar budget- samt personalansvar. Du kommer rapportera direkt till VD och ingå i företagets ledningsgrupp.  Placeringsort för tjänsten är Skellefteå eller Umeå. 

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen är du en person som trivs i en entreprenöriell miljö med tydligt affärsfokus.
 Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att leda personal och arbeta med ekonomiskt ansvar. Du är en självständig och driven ledare som har förmågan att få gruppen att utvecklas.  

Du är innovativ och presenterar nya idéer samt lösningar, tvekar inte att ifrågasätta traditionella tillvägagångssätt.  Vidare pratar du flytande svenska och kan kommunicera och göra dig förstådd på engelska samt besitter kunskaper inom Office-paketet.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Install får du en trygg och utvecklande arbetsplats tillsammans med många roliga och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa de bästa förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll består din första tid som Installs nya medarbetare av tid för dig att bekanta dig med organisationen där en ordentlig onboardingprocess är en del.

Vi satsar mycket på organisationens och individens utveckling varför kompetensutveckling och interna projekt uppmuntras. Install värnar om alla våra medarbetare, varför du bland annat erbjuds trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, och förmånsportal via Benefit.

Kontakt och ansökan
Skicka din ansökan till VD  Jan Fransson på jan.fransson@install.se och märk ämnesraden med ”Ansökan Verksamhetschef Fiber”

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Jan Fransson, VD jan.fransson@install.se eller 070-600 37 77. 

Välkommen med din ansökan! 
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.   

Rulla till toppen