Just nu söker vi

Fibertekniker

Fibertekniker

Placeringsort:
Skellefteå

Vi söker nu flera fibertekniker med varierande bakgrund och erfarenhet till vårt team i Skellefteå. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av fiber och installation, men även dig som precis genomfört gymnasial el/tele-teknisk utbildning eller liknande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som fibertekniker på Install arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Din roll ute i projekten kan vara både som ledande eller deltagande.  Du förväntas att säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t o m överträffas.

Din utbildnings- och arbetsbakgrund:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas. Meriterande är om du har en elteknisk utbildning eller motsvarande samt har erfarenhet av branschen.

Meriterande kompetenser:

– Certifiering i optofiber, skarv- och mätteknik.
– Behörighet att jobba i låg- och högspänningsnät.
– Stolp- och mastbehörighet.
– BE-körkort + eventuellt C.
– Erfarenhet av transmissionsutrustning i fibernät.
– Erfarenhet att installera länksystem i master.

Din person:
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt men även fungera i grupp. Du är strukturerad, stresstålig och noggrann.

Övrigt:
Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för våra tjänster – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se

Sista ansökningsdatum är den 30 Juni  men då vi håller löpande intervjuer tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. Tillträde snarast.
Frågor om befattningen besvaras av Jimmy Lestander tel 072-595 49 40 eller Jimmy.lestander@install.se

Välkommen med din ansökan!

Scroll to Top