Just nu söker vi

Serviceledare El – Service/Projekt

Serviceledare El – Service/Projekt

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu en Serviceledare till Piteå.

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker är strukturerad och ansvarsfull, ska se möjligheter i varje uppdrag och bygga förtroenden för långvariga relationer. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Placeringsort är Piteå.

Arbetsuppgifter
Som serviceledare på Install arbetar du med allt från serviceuppdrag till mindre projekt. I dessa uppdrag ansvarar du för allt från planering till resultat. I ditt uppdrag som serviceledare har du ett direkt personalansvar. Du arbetar även aktivt med att bevara och utveckla goda affärsrelationer. I din enhet ansvarar du också för budget och avstämning mot utfall.

Vem är du?
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av en arbetsledande roll inom el, gärna som service- eller projektledare. För tjänsten krävs att du har b-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Tjänsten kräver också att du har datorvana inom Office 365.

Meriterande är om du har grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik, har god kalkylvana, samt erfarenhet av att arbeta mot en projektbudget. Vi ser att du har kunskap inom projektledning, utbildning inom hög- eller svagströmkompetens samt utbildning inom ESA-14.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Känns uppdraget lockande och drömmer du att bli en del av Installs härliga team? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Skicka din ansökan innehållande personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se. Märk din ansökan med: ”Serviceledare  Piteå”.  

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Peter Sundström, Verksamhetschef El, peter.sundstrom@install.se eller 070-240 98 73.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Scroll to Top