Just nu söker vi

Projektledare – Teknik

Projekt

Projektledare – Teknik

Install växer och vi vill nu bli ännu fler och utöka vårt team inom vårt teknikområde. Vi söker nu en projektledare till vårt team i Piteå.

Om tjänsten
Vi söker nu en projektledare med inriktning teknikhus och teknikinstallationer till vårt team i Piteå. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som projektledare inom vårt teknikområde arbetar du med att leda och samordna arbetet kopplat till våra teknikhus och teknikinstallationer. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering. Följa upp det dagliga arbetet, detaljplanera montage, göra grundläggande tidplaner, planera och följa upp leveranser. Som projektledare förväntas du arbeta i projektform i befintliga strukturer och använda sig av befintliga etablerade affärssystem. Projektledare ansvarar för hela eller delar av utförande av tilldelade projekt. Både utförande, planering och ekonomi. Rollen innefattar samordningsansvar, både i fält och på vår etablering därför är utbildning i BAS-U meriterande.  Arbetet innebär tillfälliga arbeten på annan ort i kortare perioder. Placeringsort för tjänsten är Piteå.

Löpande arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Samordningsansvar
  • Montageledning
  • Tekniskt stöd till övriga i bolaget
  • Inköp
  • Löpande förbättrings och uppföljningsarbete
  • Kund och leverantörskontakt
  • Skydd och säkerhet

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens  då projektledare ingår ofta i projektgrupper, antingen som gruppledare eller deltagare beroende på situation  och projektets komplexitet.. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas. Du ha god datorvana inom Office 365 och B-körkort. Har du vana av enklare traktorkörning ser vi det som positivt.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Install får du en trygg och utvecklande arbetsplats tillsammans med många roliga och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa de bästa förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll består din första tid som Installs nya medarbetare av tid för dig att bekanta dig med organisationen där en ordentlig onboardingprocess är en del.

Vi satsar mycket på organisationens och individens utveckling varför kompetensutveckling och interna projekt uppmuntras. Install värnar om alla våra medarbetare, varför du bland annat erbjuds trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, och förmånsportal via Benefit.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då med din ansökan!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval.

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Verksamhetschef Dick Edin på tel 072-5737550 eller mail dick.edin@install.se

Välkommen med din ansökan! Ansök senast 28/5.
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Rulla till toppen