Just nu söker vi

Projektledare – Infra

Projektledare – Infra

Install Infra med moderbolaget Install är ett bygg/mark/fiber och elkraftsbolag växer och vill nu utöka vårt team med Projektledare.

 

Om tjänsten
Infra är expansiva inom Elkraft, ställverk, fiber och transformatorstationer med stark drivkraft för innovation och framåtanda. Vi kan erbjuda dig en utvecklande och spännande resa för att utveckla Sveriges elkraftsproduktion. Vi arbetar med nyproduktion och renoveringar av befintliga ställverk och transformatorstationer. Som är Projektledare är du ett starkt stöd till din platschef/Arbetsledare som skall hjälpa till i utvecklingen av den svenska utbyggnaden av elkraften samt nyetableringar i Sverige.

Tjänsten som projektledare inom kraftanläggningar innebär att du kan jobba från något av våra lokalkontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik eller Östersund. Arbetsområdet sträcker sig från Kiruna till Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att arbeta som Projektledare hos oss på Install Infra innebär att du kommer jobba med infrastrukturprojekt mot elkraften. Vi arbetar med nyproduktion och renoveringar av befintliga ställverk och transformatorstationer. I rollen som Projektledare ansvarar du för projekten du tilldelas.

  • Ansvarig för projektkalkyl
  • Samordningsansvar för projektering
  • Ekonomiskt ansvarig för tilldelade projekt
  • Upprättande av entreprenadkontrakt
  • Stöttande till platschefer
  • Hantering av kunder, beställare och externa konsulter
  • Projektledare rapporterar till Arbetschef

Vem är du?
Vi söker en person som är självgående med frihet underansvar. Vi vill ha en lagspelare, har man varit med i lagsport är detta ett plus. Prestigelös, nyfiken och utåtriktad är egenskaper som vi söker. Person som har viljan att utvecklas och levererar projekt som säkerhetsställer beställarens krav kommer passa bra in hos oss.

För att lyckas i din roll ser vi förutom att du är trygg i dig själv även att du har en flerårig bakgrund och erfarenhet inom projektledning med goda ledaregenskaper mot mark och anläggning.

Ekonomistyrning är en viktig del i din roll och att du har en bakgrund inom upphandling av material och UE. Du har god datorvana och väl förtrogen med ekonomistyrning av anläggningsprojekt samt goda kunskaper inom entreprenadjuridik. Du kan utrycka dig obehindrat med  svenska språket.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här >
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Patrik Johnsson, Projektledare Infra. 070-7455632,  patrik.johnsson@install.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen