Just nu söker vi

Projektledare

Arbetsledning

Projektledare

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu en Projektledare till vår fiberverksamhet i Östersund.  

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker är strukturerad och ansvarsfull, ska se möjligheter i varje uppdrag och bygga förtroenden för långvariga relationer. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. 

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Install arbetar du huvudsakligen med att arbetsleda entreprenadprojekt åt våra kunder. Du ansvarar för att hålla både tidsramar, projektbudget och självklart för att hålla en löpande god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag inom projektledning och en grundkompetens inom entreprenad. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet.  Förutom att tjänsten kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift krävs också att du: 

  • Har B-körkort 
  • God datorvana inom Office 365 
  • Har god kalkylvana, samt erfarenhet av att arbeta mot en projektbudget 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. 

Känns uppdraget lockande och drömmer du att bli en del av Installs härliga team? Skicka då in din ansökan till oss! 

Villkor och tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.  

Ansök här >

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Mattias Jacobsson, Verksamhetschef El och Fiber, Östersund på 072-092 55 14 eller mattias.jacobsson@install.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansök senast 28/5

Rulla till toppen