Just nu söker vi

Projekteringsledare – Infra

Projekteringsledare – Infra

Install Infra med moderbolaget Install är ett Bygg/Mark/Fiber och elkraftsbolag växer och vill nu utöka vårt team med en Projekteringsledare i Piteå.

Om tjänsten
Infra är expansiva inom Elkraft, ställverk, fiber och transformatorstationer med stark drivkraft för innovation och framåtanda. Vi kan erbjuda dig en utvecklande och spännande resa för att utveckla Sveriges elkraftsproduktion. Vi arbetar med nyproduktion och renoveringar av befintliga ställverk och transformatorstationer. Som är Projektteringsledare är du ett starkt stöd till din platschef/arbetsledare som skall hjälpa till i utvecklingen av den svenska utbyggnaden av elkraften samt nyetableringar i Sverige. Tjänsten innebär att du kommer jobba med infrastrukturprojekt mot elkraften. Vi arbetar med nyproduktion och renoveringar av befintliga ställverk och transformatorstationer.

Tjänsten är placerad i Piteå. Arbetsområdet sträcker sig från Kiruna till Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Platsbesök, inmätningar, mängdregleringar, upprättande av ritningsunderlag är några av uppgifterna som ingår i denna roll. Det man ritar får man även vara med och bygga. Som Projekteringsledare ansvarar du för projekten du tilldelas.

  • Ansvarig för projekteringslaget, samordning mellan Mark & Byggprojektering.
  • Ekonomiskt ansvarig för underkonsulter.
  • Stötande till platschefer.
  • Projekteringsledare rapporterar till Arbetschef.

Vem är du?
Vi söker en person som är självgående med frihet underansvar. Vi vill ha en lagspelare, har man varit med i lagsport är detta ett plus. Prestigelös, nyfiken och utåtriktad är egenskaper som vi söker. Person vi söker har viljan att utvecklas och levererar projekt som säkerhetsställer beställarens krav och som är trygg i sig själv.

För att lyckats i din roll ser vi att du har en flerårig bakgrund och erfarenhet inom projektledning med goda ledaregenskaper mot mark och anläggning. Ekonomistyrning är en viktig del i din roll och att du har en bakgrund inom upphandling av material och UE. Du har goda datorvana och väl förtrogen med bygg och anläggningsprojekt. Du kan utrycka dig obehindrat med svenska språket.

Kunskaper inom ritningsprogram så som CAD är meriterande.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Patrik Johnsson, Projektledare Infra, 070-7455632,  patrik.johnsson@install.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen