Just nu söker vi

Projektadministratör

Projektadministratör

Installs verksamhet fortsätter sin utvecklingsresa i Jämtland. Nu är vi i behov av en projektadministratör som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter i Östersund.

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker är strukturerad och ansvarsfull, ska se möjligheter i varje uppdrag och bygga förtroenden för långvariga relationer. Gillar du att samarbeta och stödja teamet för att utveckla och se  verksamheten växa? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som projektadministratör på Install kommer du arbeta i en innovativ organisation med stora flöden och ständiga förbättringar. Projektadministratörens huvudsakliga ansvarsområden att hantera den administration som krävs för ett driva, utveckla och stärka organisationen. Du har i din roll kontakt med personal såväl som företag, kunder, leverantörer och myndigheter. Projektadministratören assisterar och ger service till övrig organisation, exempelvis chef eller en avdelning med projekt- eller serviceledare. Kan även ansvara för egna uppgifter eller projekt.

Vem är du?
Du har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet inom redovisning, månadsslut och bokslutsarbete. Du har en god datorvana och är bekant med att arbeta inom Office 365.  Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter inom shakt och anläggning. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra anställda du måste kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. 

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Install får du en trygg och utvecklande arbetsplats tillsammans med många roliga och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi vill skapa de bästa förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll består din första tid som Installs nya medarbetare av tid för dig att bekanta dig med organisationen där en ordentlig onboardingprocess är en del.

Vi satsar mycket på organisationens och individens utveckling varför kompetensutveckling och interna projekt uppmuntras. Install värnar om alla våra medarbetare, varför du bland annat erbjuds trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, och förmånsportal via Benefit.

Känns uppdraget lockande och drömmer du att bli en del av Installs härliga team? Hör då av dig till oss!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Mattias Jacobsson, Verksamhetschef El och Fiber, Östersund på eller mattias.jacobsson@install.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen