Just nu söker vi

Montageledare primärmontage – Kraftanläggningar

Montageledare primärmontage – Kraftanläggningar

Install växer och har behov av fler medarbetare till vårt team. Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen och vill bli en del av oss för att skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats där vi nu söker en Montageledare inom kraftanläggningar.

Om tjänsten

Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten som montageledare innebär att du kan jobba från något av våra lokalkontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik eller Östersund.

Projekten är utspridda över hela Norrland vilket kan innebära att resor i tjänsten kan förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Du kommer tillsammans med projektledare att planera och förbereda projekten.
  • Du leder montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment vid nybyggnad och underhåll av ställverksanläggningar inom spänningsområdet 12-400kV.
  • Du ansvarar för att tillsätta och upphandla resurser i projekten tillsammans med projektteamet.
  • Du kommer medverka vid kalkyl- och anbudsarbete tillsammans med övriga resurser

Vem är du?

Du har en grundkompetens inom området och tre års erfarenhet från liknande roll. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. Grundläggande datorkunskaper och kunskap inom Office. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort. Meriterande om du har arbetat med projekt inom arbetsområdet ställverksanläggningar samt att du innehar dokumenterad utbildning inom ESA-14, BAS-U, HLR och Heta arbeten. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med era olika uppgifter och trivs med att arbeta i team.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då med din ansökan!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se (Märk din ansökan med “Montageledare primärmontage – Kraftanläggningar”)

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Christoffer Jarneland, Projektledare EL. 072-580 77 01, christoffer.jarneland@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Scroll to Top