Just nu söker vi

Serviceledare – EL

Serviceledare – EL

Vi söker nu en serviceledare till vårt team i Luleå. Den profil vi eftersöker är strukturerad och ansvarsfull, ska se möjligheter i varje uppdrag och bygga förtroenden för långvariga relationer. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning.

Placeringsort:
Luleå

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som serviceledare på Install arbetar du med allt från serviceuppdrag till mindre projekt. I dessa uppdrag ansvarar du för allt från planering till resultat. I ditt uppdrag som serviceledare har du ett direkt personalansvar. Du arbetar även aktivt med att bevara och utveckla goda affärsrelationer. I din enhet ansvarar du också för budget och avstämning mot utfall.

Din utbildnings- och arbetsbakgrund:
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av en arbetsledande roll inom el, gärna som service- eller projektledare.

Din person:
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med människor måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Övrigt:
Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för våra tjänster – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se

Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal, lokala regler och avtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Frågor om befattningen besvaras av Peter Sundström tel 070-240 98 73 eller peter.sundstrom@install.se

Välkommen med din ansökan!

Scroll to Top