Just nu söker vi

Ledande montör – Lägenhetsinstallationer

Ledande montör – Lägenhetsinstallationer

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team. Vi söker nu en Ledande montör inom Lägenhetsinstallationer till Umeå. Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Om tjänsten

Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vår avdelning i Umeå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som ledande montör på Install är du länken mellan projektledaren och arbetslaget. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering. Rollen innebär att du också ansvarar för att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas. Viss del av tjänsten kan också utgöras av sedvanliga arbetsuppgifter inom ramen för elektrikeruppdraget. Du kommer främst att arbeta med:

  • Tillsammans med projektledare att planera och förbereda projekten.
  • Leder montagearbeten för alla förekommande arbetsmoment
  • Ansvarar för att tillsätta och upphandla resurser i projekten tillsammans med projektteamet.
  • Medverka vid kalkyl- och anbudsarbete tillsammans med övriga resurser

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande uppdrag inom projektledning och en grundkompetens inom entreprenad. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand. Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se (Märk din ansökan med “Ledande montör – Lägenhetsinstallationer”)

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen
kontakta: Kent Karlsson, Verksamhetschef. 090-202 15 91, kent.karlsson@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Scroll to Top