Just nu söker vi

Ledande montör – Fiber

Ledande montör – Fiber

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team som tillsammans med oss vill skapa hållbara möjligheter. Vi söker nu en Ledande montör till Skellefteå. 

Om tjänsten
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ledande montör på Install är du länken mellan projektledaren och arbetslaget. Du arbetar med uppdrag av varierande storlek, och ansvarar för att det dagliga arbetet fortlöper enligt planering. Rollen innebär att du också ansvarar för att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas. Viss del av tjänsten kan också utgöras av sedvanliga arbetsuppgifter inom ramen för elektrikeruppdraget.

Vem är du?
Vi söker dig som har en el/fiberteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Du har också dokumenterad erfarenhet av att ledande befattningar och är van vid att leda och samordna. För tjänsten krävs att du har B-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Meriterande är om du har grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik samt kunskap inom projektledning.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då in din ansökan! 

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal. 

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Jimmy Lestander på 072-595 49 40 eller jimmy.lestander@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Scroll to Top