Just nu söker vi

Erfarna fibertekniker

Erfarna fibertekniker

Install växer och vi vill nu bli ännu fler och utöka vårt team med 2 erfarna fibertekniker till Skellefteå. 

Om tjänsten
De profiler vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har erfarenhet av fiberinstallationer, underhåll och service. 

Arbetsuppgifter
Som fibertekniker på Install arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Din roll ute i projekten kan vara både som ledande och/eller deltagande. Du förväntas att säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas och helst överträffas. Exempel på arbetsuppgifter:  

  • Förläggning av fiber   
  • Inkoppling och blåsning av fiber  
  • Skarvning och svetsning av fiber  

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med oss. Du innehar B-körkort och har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.  Fibercertifikat eller motsvarande erfarenhet inom branschen samt god datorvana inom Office 365 och utbildning inom ESA-14 anses meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter.  

Låter detta som en utmaning i din smak? Skicka då med din ansökan!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.  

Ansök här>
Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval.  

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Jimmy Thorén, Projektledare på  070-590 16 37 eller jimmy.thoren@install.se. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.