Just nu söker vi

Elkonstruktör

Elkonstruktör

Install växer och har behov av fler medarbetare till vår konstruktions- och projekteringsavdelning. Vi söker därför dig som är elkonstruktör för konstruktion av industriella elanläggningar.

Om tjänsten

Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill bli en del av oss och vara med och skapa framtidens samhälle? I så fall kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Vår elkonstruktionsavdelning finns idag på huvudkontoret i Piteå men självklart kan du jobba från något av våra lokalkontor i Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik eller Östersund.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kretsscheman
  • Montageritning och apparatlista för apparatskåp
  • Förbindningstabeller
  • Kabeldimensionering
  • Apparatval

Våra uppdrag omfattar ofta samtliga projektfaser – från idé och förstudie till konstruktion, montage, idrifttagning och besiktning. Det är också vanligt att du medverkar vid idrifttagning av det du konstruerat.

Vem är du?

Du har erfarenhet av industriella elanläggningar eller motsvarande utbildningsnivå. Bakgrund som elinstallatör eller erfarenhet av industriella styrsystem är meriterande men inte ett krav.

Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp eller på egen hand.

Vi värdesätter ett gott och affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar B-körkort.

Låter det som en tjänst fylld av spänning? Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.

Ansökan

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta Tommy Roslin, Avdelningsansvarig Konstruktion, på e-post tommy.roslin@install.se eller tel. 072 – 734 22 64.

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se

Om Install

Install är ett norrländskt installationsföretag som erbjuder produkter och tjänster inom energi, elkraft och kommunikation till företag och kommuner – alltid med hållbarhet i fokus. Bolaget med kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik och Östersund och sysselsätter idag ett 100-tal personer och räknar med att nå en omsättning på närmare 400 miljoner under 2020.

Scroll to Top