Just nu söker vi

Elektriker – Industri/kraft

Elektriker – Industri/kraft

Install fortsätter att växa och har nu behov av flera elektriker i Umeå. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden.

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av yrket och liknande befattning. Tjänsten är placerad på vår avdelning i Umeå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppdragen är lika varierande som omväxlande och ingen dag är den andra lik. Rollen innebär att du förväntas utföra både servicearbete och projektarbete och säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas. Du kommer främst att arbeta med:

  • Service och underhåll
  • Installationsarbete
  • Felsökning
  • Reparation av el-anläggningar och styr- och reglerutrustning

Vem är du?
Vi söker dig som har en el-teknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Gärna kompletterat med ett par års erfarenhet av arbete som elektriker. Du har grundläggande datorkunskaper och kunskap inom Office. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du dessutom hög- eller svagströmskompetens är det självklart ett plus. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Känns uppdraget lockande och känns det inspirerande att bli en del av Install team? Skicka då in din ansökan till oss!

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansökan
Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för tjänsten – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se (Märk din ansökan med “Elektriker – Industri/kraft”)

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. Har du några frågor om tjänsten – vänligen
kontakta: Kent Karlsson, Verksamhetschef. 090-202 15 91, kent.karlsson@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Scroll to Top