Just nu söker vi

Elektriker

Elektriker

Install fortsätter att växa och har nu behov av fler medarbetare till vårt team. Vi söker nu elektriker till Östersund.

Om tjänsten
Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Tjänsten är placerad i Östersund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppdragen är lika varierande som omväxlande och ingen dag är den andra lik. Rollen innebär att du förväntas utföra både servicearbete och projektarbete och säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t.o.m. överträffas.

Du kommer främst att arbeta med:

  • Service och underhåll
  • Installationsarbete
  • Felsökning
  • Reparation av el-anläggningar

Vem är du?
Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande, kompletterat med minst ett par års erfarenhet.  Har du dessutom stark- eller svagströmskompetens är det självklart ett plus. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet kräver att du är en lagspelare med stor ansvarskänsla och social kompetens. Du är självgående och har förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Att du är strukturerad, stresstålig och noggrann är en förutsättning för att lyckas.

Vill du tillsammans med oss skapa hållbara möjligheter i Norrland? Välkommen med din ansökan!

 

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse. Heltid.
Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Ansök här>

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Observera att vi tillämpar löpande urval. 

Har du några frågor om tjänsten – vänligen kontakta: Mattias Jacobsson, Verksamhetschef på  tel 072-0925514 eller mattias.jacobsson@install.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Rulla till toppen