Install etablerar nytt kontor i Umeå

Install etablerar nytt kontor i Umeå

Norrländska installationsföretaget Install etablerar nytt kontor i Umeå där man i första hand kommer erbjuda installationstjänster inom el.

– Vi har länge följt utvecklingen i Umeå och vet att där finns en intressant och expansiv marknad. Det är alltid viktigt för oss att hitta en stark lokal förankring vid vår etablering och det har gjort att vi fått söka länge efter rätt person. Nu har vi genomfört en mycket stark rekrytering och väljer därför att öppna upp i höst, berättar Jan Fransson, VD på Install nöjt.

Install har vid ett flertal tillfällen blivit uppmärksammade i media för sina uppdrag i stora byggprojekt som t ex installationsarbetet vid uppförandet av Europas största vindkraftpark i Markbygden och nu senast för LKAB, SSAB och Vattenfalls testanläggning i HYBRIT-initiativet.

Fransson fortsätter:
– Vi har valt att inte offentliggöra vår nya verksamhetschef för Umeå-kontoret ännu av hänsyn till hans nuvarande anställning. Nu återstår för oss att rekrytera ett flertal duktiga elektriker och projektledare till kontoret.

Det nya kontoret kommer att öppna under september.

Rulla till toppen